Objavljeno: 3.6.2024 14:00 | Teme: YouTube

Padel je rekord spletišča YouTube

MrBeast, znan ustvarjalec priljubljenih vsebin v stilu iger in izzivov, je postal lastnik kanala z največ naročniki v zgodovini spletne strani YouTube. 

Jimmy Donaldson je prehitel bollywoodske produkcijske velikane T-Series, ki so od leta 2018 držali naslov kanala z največ naročniki, ko so prehiteli kontroverznega ustvarjalca z imenom PewDiePie. Na slednjega je letela tudi opazka MrBeasta, ko je na družabnem omrežju X delil posnetek zaslona s številom naročnikov svojega kanala v primerjavi s T-Series. Trenutno ima MrBeast 269 milijonov naročnikov na YouTubu.

To ni prvi YouTube rekord, ki ga jet postavil MrBeast. Avgusta lani, ko je imel njegov kanal 174 milijonov naročnikov, je na primer trdil, da je njegov najnovejši video dosegel največ ogledov v štiriindvajsetih urah. Donaldsonova priljubljenost se v zadnjih letih strmo povečuje. Njegov najbolj priljubljen video, resničnostna različica Netflixove igre Squid Game, ima že več kot 600 milijonov ogledov. Bolj gledanih vsebin, če ne štejemo glasbenih spotov, na spletišču ni.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji