Objavljeno: 27.7.2006

Panasonic Lumix DMC-FZ50

Panasonic je predstavil nov kompaktni digitalni fotoaparat Lumix DMC-FZ50. Odlikujejo ga napredni optični stabilizator slike MEGA O.I.S., ki preprečuje motnje ob premikanju fotoaparata, funkcija Intelligent ISO Control, ki zagotavlja ostrejše slike ob gibanju predmeta, ter visoko občutljivo tipalo, nastavljivo do vrednosti ISO 1600. Ločljivost tipala znaša kar 10,1 milijona točk, objektiv LEICA DC f/2,8 pa ponuja 12-kratni optični zum.

Fotoaparat DMC-FZ50 je opremljen tudi z novim funkcijskim gumbom, ki nudi hitro nastavitev pogosto uporabljanih funkcij, kot so velikost slike, merilec svetlobe, območje samodejnega ostrenja ter uravnavanje beline in občutljivosti ISO. 2-palčni LCD-zaslon je mogoče zasukati za 180 stopinj, kar zagotavlja preprostejše fotografiranje z različnih kotov. DMC-FZ50 je združljiv tufi z zunanjimi bliskavicami TTL.

Življenjska doba baterije je 29 odstotkov daljša kot pri predhodniku DMC-FZ30 in z eno polnitvijo omogoča ustvariti do 360 posnetkov. Poleg osnovnih značilnosti, kot sta obročka za ročno nastavitev ostrenja in zooma, ki ju je novi model nasledil od svojega predhodnika, se DMC-FZ50 pohvali tudi z manjšo hrupnostjo samega aparata in visoko kakovostjo posnetkov.

www.panasonic.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji