Objavljeno: 31.3.2002

Peregrine bo v rešitve vključil orodja za poslovno inteligenco

Podjetje Business Objects, ki razvija orodja za poslovno inteligenco (business inteligence), je podpisalo dogovor o vključevanju svojih orodij v izdelke ponudnika rešitev za upravljanje infrastrukture Peregrine.

Uporabniki Peregrinovih rešitev bodo tako lahko z enim orodjem izdelovali analize in poročila po vseh poslovnih podatkih podjetja, hkrati pa bo obdelane informacije mogoče analizirati in deliti preko različnih oddelkov in jih celo ponuditi strankam in poslovnim partnerjem preko intraneta, ekstraneta, dveri ter mobilnih naprav. Orodje tako omogoča uporabnikom videti celotno sliko, čeprav sami opravljajo le manjši del.

Peregrine bo vključil tehnologijo Business Objects v spletne dveri svoje zbirke programov za upravljanje infrastrukture, ki je namenjena upravljanju operativnih procesov in stroškov materialnega in nematerialnega premoženja. Business Objects že ima sklenjene podobne pogodbe z nekaterimi dobavitelji rešitev za upravljanje stikov s strankami (CRM) ter upravljanje in arhiviranje podatkov.

http://www.peregrine.com

http://www.businessobjects.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji