Objavljeno: 16.4.2004

Peti Teleinfos obarvan bolj univerzitetno

Naslednji teden bo v Cankarjevem domu v Ljubljani že peti sejem telekomunikacij in informatike Teleinfos, ki poleg konference Telekomunikacije predstavlja osrednje slovenski dogodek s področja telekomunikacij.

Letošnji Teleinfos bo gradil na lanskem in bo skoraj povsem brezplačen, saj bo poleg brezplačnega dostopa do razstave letos brezplačen tudi obisk večine predavanj, konferenc in delavnic. Programski direktor Teleinfosa Janez Bešter je med bistvenimi novostmi letošnjega Teleinfosa še posebej poudaril večje sodelovanje s fakultetami, ki so letos tudi strateški partnerji Teleinfosa. Med te so se doslej sodili zgolj veliki pokrovitelji kot so Mobitel, SiOL, Si.mobil in RTV Slovenija, letos pa pri Teleinfosu pričakujejo, da bodo s to potezo pripomogli tudi k večjemu sodelovanju med univerzitetno in poslovno sfero.

Sicer med zanimive letošnje novosti sodi tudi konferenca za starejše občane, v sklopu katere bodo delavnice in predavanja o tem kako lahko informacijske in telekomunikacijske tehnologije koristijo starejšim občanom.

Prireditev bo potekala od srede 21. do sobote 24. aprila v Cankarjevem domu, dostop do razstave in večine predavanj pa bo brezplačen, a bo zahtevana registracija preko spleta ali ob vstopu. Organizatorji pričakujejo, da bo prireditev obiskalo 11 tisoč obiskovalcev, podobno kot lansko leto.

http://www.teleinfos.org

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji