Objavljeno: 20.5.2010

Philips Streamium Hi-Fi SoundSphere

Philips je letošnjo ponudbo mikro sistemov obogatil z družino izdelkov Streamium Hi-Fi SoundSphere, ki zagotavljajo naraven, prečiščen in podroben zvok. Kot že ime namiguje, tehnologija Streamium izjemen zvok dopolni še z možnostjo brezžičnega hranjenja in predvajanja glasbe neposredno z interneta ali računalnika.

Philipsovi zvočniki SoundSphere imajo visoko- in nizkotonska zvočnika načrtno postavljena tako, da minimalizirata lastne motnje ter motnje okolice in tako dosegata čim bolj naraven zvok. Prosto lebdeč visokotonski zvočnik se pravzaprav nahaja izven ohišja zvočnika, zaradi česar se zvok širi v vse smeri in ustvarja globlji in širši zvočni vtis, ki je podoben tistemu na nastopu v živo ali v snemalnem studiju. Zvočniki SoundSphere gradijo na materialih, ki poleg dobrega izgleda še zmanjšujejo vibracije ohišja. Zvočniki so namreč sestavljeni iz enega samega kosa aluminija. Zvočniki SoundSphere so opremljeni s predvajalnikom ploščkov CD/DVD, zmorejo pa 100 W RMS moči.

Inovativna arhitektura tehnologije zvočnikov SoundSphere tudi razvajene ljubitelje glasbe očara s kakovostno avtentično zvočno izkušnjo, ki okolico napolni z originalno izvajalčevo glasbo. Tehnologijo so sicer izdelali akustični inženirji v belgijskem Leuvenu.

Z modeli s tehnologijo Streamium lahko glasbo iz digitalnih virov uživamo prek vmesnika USB in nanj povezanih naprav ali pa opcijsko dodanega trdega diska (kapaciteta 160 GB). Podpora brezžičnemu prenosu spletnih radijskih postaj deluje s pomočjo računalnika, na zaslonu naprave pa lahko predvajamo tudi fotografije.

www.philips.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji