Objavljeno: 8.7.2009

Philipsov popotniški zabavljač

Pri Philipsu so še pred začetkom masovnih odhodov na počitnice poskrbeli za predstavitev novega modela iz njihove serije prenosnih DVD-predvajalnikov. Predvajalnik PET1031 se lahko pohvali z vrtljivim 10,2-palčnim zaslonom LCD ter nizko težo (1,3 kg).

Predvajanje filmov je seveda najpotratnejše opravilo, a vgrajena baterija tudi v tem primeru zagotavlja do 5 ur multimedijskih užitkov, pri ogledu fotografij in poslušanju glasbe pa se avtonomija še podaljša. Najboljši del predvajalnika je vsekakor širokokotni zaslon (razmerje stranic 16 : 9), ki se bolj kot z ločljivostjo (ta znaša 800 x 480 točk), lahko pohvali z njegovo vrtljivostjo (zasuk do 180 stopinj). DVD-pogon je opremljen z nekaj več predpomnilnika, ki ga marketinški oddelek prodaja pod funkcijo "shock proof", torej odporen na tresljaje. Predvajalnik dimenzij 270 x 32 x 188 mm poleg standardnih zapisov na ploščkih CD in DVD, prebavlja tudi stisnjene formate DivX ter MPEG4 za video ozr. MP3 in WMA za glasbo.

Predvajalniku je priložena tudi praktična potovalna torba, ki sicer prispeva relativno majhen delež k ne tako majhni ceni - trgovci bodo po priporočilih uvoznika za Philipsovega PET1031 želeli 269 evrov.

www.philips.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji