Objavljeno: 24.6.2014 07:30

Posebna izdaja Monitorja

Poleg rednega Monitorja že kar nekaj let pripravljamo tudi posebno tematsko številko, kjer se temeljito lotimo konkretne teme. Pravkar smo zaključili z letošnjo, kjer smo izbrali najboljše programe za različne platforme.

Nabrali smo goro najbolj koristnih programov za osebne računalnike (tudi Applove), tablice, pametne telefone in celo televizorje. Pri tablicah smo si ločeno ogledali programe za tablice Android in Applove iPade, dotaknili smo se tudi nekaj zanimivih iger.

Enako velja za pametne telefone, kjer smo tako pri telefonih Android kot pri iPhone in celo napravah Windows Phone nabrali nekaj najbolj nujnih in koristnih programov. Od tistih, ki jih potrebujemo za delo, pa do zabavnih, koristnih, včasih tudi manj koristnih; za vsakega se kaj najde.

Ker zadnja leta vse več časa preživimo v spletu, smo nabrali tudi več spletnih oziroma oblačnih programov. Da bo brskanje po spletu še boljše, smo opisali tudi nekaj najbolj koristnih dodatkov za brskalnike. Malo bolj nenavadne so aplikacije, namenjene pametnim televizorjem – tudi teh bo počasi vse več.

Konec meseca (konkretno 24.6) izide še julijska številka Monitorja, zadnja pred poletnimi počitnicami. Do takrat si lahko seveda ogledate tudi članke preteklih številk  v našem spletnem arhivu.

Monitor lahko berete tudi:

  • na telefonih in tablicah Android in iOS,
  • lahko pa si ga preberete tudi v spletni različici in 
  • lahko ga prelistate v našem listalniku (če zakupite spletni dostop, je slednji v polni ločljivosti).
  • Seveda so vse dosedanje številke revije brezplačno na voljo v našem spletnem arhivu, na DVDju pa je voljo tudi celotna paleta številk v formatu PDF.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji