Objavljeno: 15.6.2010

Posebna številka Monitorja - Foto & Video

Pri reviji Monitor že kar nekaj let pripravljamo posebno poletno številko na določeno temo. Letos so tako na vrsto spet prišli digitalni fotoaparati, poleg njih pa smo se posvetili tudi digitalnim video kameram.

Preizkusili smo kar nekaj teh naprav – konkretno 46 fotoaparatov in 20 video kamer. Pri obeh so preizkusi povsem enako izčrpni, kot sicer v rednih številkah naše revije. Preizkusi zaobjemajo čim bolj raznolike modele in predstavljajo širok spekter trenutne ponudbe trga. Seveda ponujamo tudi veliko splošnih nasvetov za izbiro in nakup aparatov, pišemo pa tudi o tem, kako so se te naprave v zadnjih nekaj letih razvijale.

Poleg preizkusov pa smo se tudi razpisali o teoriji v ozadju fotografije ter snemanju videa. Od tega, kaj pravzaprav je zaslonka in kako vpliva na fotografijo, pa do najbolj tipičnih nastavitev na digitalnih aparatih in video kamerah. Zbrali smo veliko različnih nasvetov, s katerimi upamo, da vam bomo pomagali izboljšati vaše fotografije in video posnetke.

Ker gre za dodatno številko (ki bo na voljo čez poletje) pa lahko pričakujete naslednjo redno izdajo revije kmalu – kot vedno zadnji torek v mesecu.

http://www.monitor.si/revija.php?id=128

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji