Objavljeno: 23.5.2009

Posodobljeni Google Chrome še pridobil na hitrosti

Včasih je veljalo, da je Opera eden najmanjših in najhitrejših spletnih brskalnikov. Nato je lanskega septembra Google predstavil svoj izdelek, poimenovan Chrome, in dodobra pomešal štrene ostalim proizvajalcem spletnih brskalnikov.

Google Chrome, ki iz meseca v mesec pridobiva nove uporabnike, je doživel pomembno posodobitev, s katero je še občutno pridobil na hitrosti, čeprav mu te že dosedaj ni manjkalo, saj je bil pri vseh opravilih prikaza spletnih strani med hitrejšimi tovrstnimi izdelki, večkrat celo najhitrejši. Optimizirana različica, ki se vsem uporabnikom z vklopljeno možnostjo samodejnih posodobitev že sama prenese s spleta, tako obeta do 30-odstotne pohitritve, predvsem pri zahtevnejših spletnih straneh, ki uporabljajo tehnologijo JavaScript za prikaz vsebin.


Inženirji so prisluhnili željam uporabnikov in hkrati dodali še več manjših, a zato nič manj pomembnih in priročnih dodatkov, kot so: samoizpolnjevanje obrazcev, celozaslonski način ter številne druge, med drugim so razvijalci odpravili prek 300 hroščev, ki so jezili uporabnike.

chrome.google.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji