Objavljeno: 28.4.2008

Prada II je na poti

LG Electronics je v začetku lanskega leta skupaj z modno hišo Prada objavil mobilni telefon KE850 Prada, ki je v ospredje postavil predvsem obliko in stil. Po neuradnih informacijah naj bi bile kmalu potrjene tehnične lastnosti novega modela Prada II, ki ga lahko na prodajnih policah pričakujemo v zadnjih treh mesecih leta.

Osrednji del telefona predstavlja 3-palčni na dotik občutljivi zaslon z ločljivostjo 400 x 240 pik (WQVGA), močno izboljšan pa je tudi fotoaparat, ki ima tipalo z ločljivostjo 5 megapik (prej 2). Z njim lahko snemamo tudi videoposnetke in ker je nameščen na prednji strani, je primeren tudi za videotelefonijo.

Za razliko od prve različice, ki se je opirala izključno na navidezno tipkovnico na zaslonu, se nam v drugi LG Pradi obeta prava tipkovnica QWERTY, ki jo bomo lahko z drsnim mehanizmom pripeljali iz ohišja.

Za ljubitelje hitrih povezav sta na voljo Wi-Fi in HSDPA s hitrostjo prenosa 7,2 Mb/s, med programsko opremo pa ne manjkata spletni brskalnik in odjemalec za spremljanje radijskega programa. Na voljo je izhod za priklop na TV in reža za pomnilniške kartice microSDHC.

Slika je simbolna.

www.lge.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji