Objavljeno: 12.3.2007

Prenovljen Monitorjev splet

Pozdravljeni na prenovljeni spletni izdaji revije Monitor! Osrednjo vlogo smo dodelili novicami, ki jih lahko spremljate na kar štirih različnih mestih: v osrednjem delu strani, v desnem stolpcu, v arhivu ali preko vira RSS.

Neposredno iz prve strani vam omogočamo tudi dostop do rubrike Najboljši izdelki, v kateri vsak mesec podrobno preizkusimo nove prenosne računalnike, laserske tiskalnike, brizgalne tiskalnike in digitalne fotoaparate.

Ob izbiri določene skupine izdelkov lahko hitro dostopimo do vnaprej pripravljenih izbir v tabeli, si ogledamo izdelke, nagrajene z zlatimi monitorji, nazadnje preizkušene izdelke in najbolj priljubljene (tiste, ki imajo največ obiska).

Na prvi strani lahko spremljamo tudi izdelke, ki so trenutno na preizkusu v laboratoriju, naključne izdelke, ki smo jim podelili zlate monitorje, in izbrane članke iz najnovejše izdaje tiskane revije Monitor.

Ko smo prenavljali spletno stran, smo si za enega izmed ciljev zadali več sodelovanja z bralci. Članke, kmalu pa tudi novice, lahko komentirate, želimo pa si tudi vaših vaših mnenj in predlogov o sami strani, ki nam jih lahko pošljete po elektronski pošti.

Za ogled nekaterih vsebin se je potrebno brezplačno registrirati, nekatere druge pa so na voljo samo naročnikom tiskane revije Monitor. Podrobnosti o prednostih, ki jih prineseta brezplačna registracija in registracija naročnikov, si oglejte na strani z registracijo.

www.monitor.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji