Oglasno sporočilo
Objavljeno: 29.8.2024

Prenovljena platforma Omisli.si za povezovanje s preverjenimi izvajalci storitev

V poplavi informacij na spletu je iskanje pravega izvajalca izziv. Iščete mojstra za gradnjo hiše, fotografa in glasbenika za poroko, čistilni servis in varuško za dom ali pa marketinško agencijo za spletni nastop vašega podjetja? Platforma Omisli.si je tu že preko 12 let, da vam olajša življenje. V bazi imajo preko 11.500 različnih ponudnikov storitev, preko platforme pa so uporabniki oddali že več kot 315.000 povpraševanj.

S celostno prenovo platforme pa so stvari postale še bolj preproste, hitre in intuitivne. Zdaj lahko z nekaj kliki najdete preverjene obrtnike, mojstre, izvajalce in druge ponudnike storitev, ki ustrezajo vašim pričakovanjem in zahtevam.

Kaj prinaša prenova uporabniku Omisli.si?

Platforma Omisli.si deluje tako, da uporabnik vnese povpraševanje za določeno storitev, nato pa prejme ponudbe od več preverjenih izvajalcev. To omogoča lažjo primerjavo ponudb in hitrejšo izbiro najboljšega izvajalca. Vse to brez stresa, saj so ponudniki na Omisli.si preverjeni, kar zmanjšuje tveganje za slabo izkušnjo.

 Tukaj je nekaj ključnih novosti, ki jih prinaša prenovljena platforma:

  1. Izboljšana uporabniška izkušnja: Nova spletna stran je zasnovana z mislijo na uporabnika. Enostavna navigacija, intuitivni vmesniki in hitri dostop do informacij omogočajo, da hitro najdete, kar potrebujete. Ne glede na to, ali iščete izvajalca za enkratno storitev ali dolgoročno sodelovanje. In ne glede na to na kateri napravi ste.
  2. Podrobni profili izvajalcev: Prenovljena platforma omogoča izvajalcem ustvarjanje všečnih predstavitev, kjer lahko predstavijo svoje izkušnje, reference, ocene strank in cene storitev. To uporabnikom omogoča boljše razumevanje ponudnikov in lažjo primerjavo med njimi.
  3. Hitrost: Po številnih raziskavah sta hitrost pridobivanja ponudb in odzivnost izvajalcev tista, ki štejeta največ poleg kakovosti izvedbe, seveda. Zato smo platformo pohitrili, ponudnike pa bolje motiviramo za bliskovito odzivnost.

Mobilna aplikacija

Prenova platforme ni omejena le na spletno stran. Omisli.si ponuja tudi mobilno aplikacijo za iOS in Android, ki omogoča komunikacijo med iskalci in ponudniki storitev v realnem za še lažje upravljanje projektov in naročil.

Izvajalci uporabljajo Omisli.si za najcenejše in najhitrejše pridobivanje in upravljanje novih strank ter projektov, klicanje ali pošiljanje sporočil strankam ter objavo referenčnih projektov ter ocen preteklih strank na njihovem profilu.

 

Povezani članki na Monitor.si:

Kako Omisli.si deluje?

Postopek iskanja in povezovanja z izvajalci prek Omisli.si je preprost in učinkovit:

  1. Iskanje: Uporabniki lahko enostavno oddajo povpraševanje za storitev, ki jo potrebujejo (ali pa si ogledajo seznam preverjenih izvajalcev in sami takoj pokličejo primernega ponudnika). Na podlagi informacij, ki jih vnesejo, platforma najde ustrezne izvajalce.
  2. Prejemanje ponudb: Izvajalci, ki ustrezajo kriterijem povpraševanja, pošljejo svoje ponudbe. Uporabniki lahko primerjajo ponudbe glede na ceno, reference, ocene in druge dejavnike.
  3. Izbira izvajalca: Na podlagi prejetih ponudb in informacij uporabniki izberejo izvajalca, ki najbolj ustreza njihovim potrebam. Omisli.si omogoča neposreden stik z izbranim izvajalcem za nadaljnje dogovore.

Prednosti uporabe Omisli.si

Uporaba Omisli.si prinaša številne prednosti za oba, tako za uporabnike kot za izvajalce:

  • Prihranek časa: Iskanje izvajalcev in primerjava ponudb je hitra in enostavna, kar prihrani dragoceni čas uporabnikom.
  • Večja transparentnost: Ocene in mnenja strank zagotavljajo transparentnost in pomagajo pri izbiri zanesljivih izvajalcev.
  • Širša izbira: Uporabniki imajo dostop do široke baze izvajalcev iz različnih področij, kar povečuje možnosti za najdbo idealnega ponudnika.
  • Povečana vidnost za izvajalce: Izvajalci lahko z dobro izdelanimi profili in pozitivnimi ocenami povečajo svojo vidnost in pridobijo več strank.

Prenovljena platforma Omisli.si predstavlja pomemben napredek v povezovanju uporabnikov z najboljšimi izvajalci storitev v Sloveniji. Z izboljšano uporabniško izkušnjo, podrobnimi profili izvajalcev ter ocenami in mnenji strank, iskanje pravega strokovnjaka še nikoli ni bilo lažje.

Omisli.si s svojimi personaliziranimi priporočili zagotavlja hitrejši, enostavnejši in bolj zanesljiv proces iskanja izvajalcev. Ne glede na to, ali potrebujete pomoč pri prenovi ali gradnji, organizaciji poroke, B2B poslovnih storitvah ali kateri koli drugi storitvi, je Omisli.si vaš partner za iskanje pravega strokovnjaka, ki bo izpolnil vaše potrebe.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji