Oglasno sporočilo
Objavljeno: 18.9.2023

Prihodnost 3D-načrtovanja: Napredne oblačne storitve za uporabnike CAD so postale dostopnejše kot kadarkoli prej

V središču naših inovativnih rešitev je platforma 3DEXPERIENCE – vozlišče, ki omogoča povezavo in sinhronizacijo vseh ključnih dejavnikov podjetja na enem mestu v oblaku. S tem dosežemo popolno integracijo ekip, podatkov, procesov in orodij, kar vodi k optimizaciji poslovanja in boljšim rezultatom.

Kolikokrat se vam je že zgo­dilo, da ste nenamerno »po­vozili« zadnjo različico doku­menta? Ali pa je proizvodnja naredi­la izdelek po različici 3D-modela, ki ni bila zadnja? Ste kdaj izgubili ogro­mno časa z iskanjem datotek po raz­ličnih, med seboj nepovezanih zbir­kah? Se zavedate, koliko časa pora­bite za čakanje na odziv sodelavca ali stranke na vašo zadnjo spremembo? In nenazadnje, ste se že kdaj od srca nasmejali obupanim poskusom vaših sodelavcev, da bi razumljivo poime­novali vedno nove in nove inačice do­kumentov?

Še nedavno smo vsi verjeli, da se v poplavi podatkov in procesov takšnim in podobnim nevšečnostim ni mogoče izogniti. Pa to še velja?

V današnjem digitalnem svetu je ra­čunalništvo v oblaku postalo ključna tehnologija za podjetja, ki si želijo op­timizirati svoje poslovanje in izboljša­ti učinkovitost. Pri tem se ne osredoto­čamo le na osnovne prednosti storitev v oblaku, temveč na napredne zmoglji­vosti, ki jih te rešitve prinašajo.

Za vse, ki morda še niste pripravljeni za po­poln prehod na oblačno poslovanje, so še ve­dno na voljo namizne rešitve CAD, ki vključu­jejo dostop do oblačne platforme in prek nje do rešitev za sodelovanje.

Oblačne storitve prinašajo naslednje prednosti:

• vaši podatki so vam na voljo kjerkoli je dostop do interneta,

• učinkovito sodelovanje in komunikacija,

• sledljivost in enostavno obvladovanje sprememb,

• učinkovitejša organizacija podatkov,

• enostavna implementacija brez vzdrže­vanja,

• oblak za shranjevanje z visokimi varno­stnimi standardi.

Zahvaljujoč našim zmogljivim rešitvam v oblaku, v povezavi s SOLIDWORKS ali z drugimi programskimi rešitvami CAD, se lah­ko vaše podjetje osredotoči na svojo dejav­nost, namesto da bi zapravljalo dragocen čas in vire za vzdrževanje lokalnih IT-infrastruktur. 3DEXPERIENCE omogoča modularnost glede na potrebe podjetja, kar zagotavlja prožnost in agilnost pri obvladovanju rasti.

Varnost je ključni vidik, zato je zagotovlje­na visoka stopnja varovanja podatkov: s šifri­ranjem, z avtentikacijo in nadzorom dostopa. Platforma 3DEXPERIENCE temelji na najnovej­ših varnostnih standardih in strokovno vzdr­ževanih infrastrukturah, ki zagotavljajo zašči­to pred morebitnimi grožnjami.

Naša ekipa strokovnjakov je vedno na vo­ljo za podporo in svetovanje. Ne glede na vaše potrebe vam nudimo podporo pri uvajanju re­šitev v oblaku, izobraževanje in usposabljanje ter odzivno tehnično podporo v primeru težav ali vprašanj.

Za več informacij o naših rešitvah za načrto­vanje in povezanih oblačnih storitvah se obr­nite na našo ekipo ali obiščite našo spletno stran. Skupaj bomo oblikovali rešitev, prilago­jeno vašim potrebam in ciljem, ter vas pope­ljali v prihodnost poslovanja v oblaku.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji