Objavljeno: 24.7.2000

Primera EP-100

Podjetje Primera Technology, proizvajalec tiskalnikov za posebne namene, je predstavilo nov izdelek, ki je še posebej prilagojen tiskanju naslovov na ovojnice oziroma kuverte. Tiskalnik EP-100 je predvsem namenjen hitremu in visoko kakovostnemu črno-belemu tisku poštnih naslovov, črtnih kod in podobnih grafičnih oznak. Tiskalnik tiska tudi barvno, kar pride še posebno prav ob uporabi fotografij, logotipov, posebnostnih obeležij in podobnega.

V eni uri lahko ob uporabi ločljivosti 600 × 600 pik na palec v črno-belem načinu potiskamo do 1200 pisemskih ovojnic standardizirane velikosti. Poleg tega tiskalnik odlikuje tudi visoka ločljivost 1200 × 600 pik na palec, kar ga uvršča na prvo mesto med tiskalniki naslovov.

Model EP-100 je izjemno raznovrsten, saj tiska naslove, povratne naslove, črtne kode, logotipe, podpise, posebne poštne označbe in podobno. Tiskamo lahko na različne predloge, od razglednic pa vse do večjih ravnih tiskovin, kot so denimo zloženke ali glasila -- do debeline 4 mm. Primera EP-100 stane 649.000 tolarjev.

http://www.primeratechnology.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji