Objavljeno: 10.4.2008

Pripravite se na virtualizacijo

Ste pripravljeni na uvedbo virtualizacije v vaše podjetje? Pravo znanje namreč lahko pomeni razliko med uspehom in polomom. Preberite, kako se lahko s HP-jem najbolje pripravite na uvedbo rešitev VMware.

Z uvedbo virtualizacije, ki temelji na rešitvah VMware, lahko podjetja zmanjšajo kompleksnost svojih informacijskih sistemov, zmanjšajo stroške upravljanja in povečajo njihovo učinkovitost. Uspeh uvedbe virtualizacije pa je v veliki meri odvisen od usposobljenosti uvajalcev, še posebej, če želi podjetje izkoristiti vse možnosti, ki jih virtualizacija nudi.

HP je največji pooblaščeni izobraževalni center (VATC) za programsko opremo VMware. V Sloveniji pa izobraževanja izvaja v sodelovanju s podjetjem Housing Co. Izobraževanja VMware tako dopolnjujejo nabor drugih izobraževanj za HP-jeve tehnologije, med katerimi so HP-UX, HP BladeSystem, HP StorageWorks, HP Openview, ITIL ter mnoga druga.

Zakaj HP?

HP ponuja celoten nabor izobraževanj za VMware, poleg znanih tečajev VMware Install and Configure in Deploy, Secure & Analyze je HP v svojo ponudbo vključil tudi izobraževanje VMware Fast Track program, ki vključuje dve ločeni izobraževanji, Install and Configure in Deploy, Secure & Analyze, ki administratorjem omogoča pridobiti znanje dveh tečajev v petih, namesto v osmih dneh. Hkrati pa jih ustrezno opremi z znanjem za uspešno opravljanje izpita in s tem pridobitev certifikacije VMware Certified Professional (VCP). Za pripravo na izpit HP udeležencem izobraževanj ponuja tudi pripravljalne spletne tečaje.

HP nabor uradnih tečajev VMware dopolnjuje s svojimi vsebinami, s katerimi lahko stranke preprosteje vpeljejo rešitve VMware v okolje, ki temelji na HP-jevih tehnologijah. HP Insight Control je tečaj, ki administratorjem nudi znanja, potrebna za vpeljavo orodja ProLiant Essentials v okolje VMware.

Več informacij o Vmware in tečajih HP je na voljo tukaj ali pa na spletni strani podjetja Housing Co..

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji