Oglasno sporočilo
Objavljeno: 30.6.2023

Prisluhnili so igričarjem, prisluhnite Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED

Slušalke Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED so resnično ukrojene po potrebah in zahtevah igričarjev. Slišati so dobro, so zelo udobne za nošenje in dolgo zdržijo brez polnjenja. Piko na i pa postavijo premišljeno zasnovane programske funkcije.

Logitech ni novinec v svetu slušalk, nasprotno, izdeluje jih že desetletja. In to se sliši ter občuti. Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED so že tretja generacija igričarskih slušalk, pri vsaki so inženirji upoštevali predloge igričarjev. V tretje gre rado, tem slušalkam, razen visoke cene, ne moremo očitati skoraj ničesar. Zvenijo odlično, tako v igrah kot pri poslušanju glasbe ali ogledu filma, za kar poskrbi tudi inteligentna programska oprema, ki še nadgradi uporabniško izkušnjo, a o njej nekaj več pozneje.

Udobje in kakovost zvoka, pisana z veliko začetnico

Začnimo z izdelavo slušalk. Že prvi stik z njimi razkrije, da gre za zelo kakovostne naglavne slušalke, ki jih utegne krasiti dolga življenjska doba. Okvir slušalk je kovinski, naglavni trak pa premore dodatne tečaje tik nad vsako ušesno čašo – to pomeni, da lahko zavrtite vsako ušesno čašo posebej, s čimer se ti bolje prilagodita obliki vsake (in seveda vaše) glave. Takšna zasnova naredi slušalke Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED veliko bolj udobne. Mimogrede, slušalke so na voljo v dveh barvah: že poznani črni, ter novi atraktivni beli barvi. Eden prvih preizkusov je neprekinjeno nošenje, da bi ugotovili, kdaj postanejo naporne in manj prijetne. Že tu sledi prvi šok – brez težav jih lahko nosimo cel dan. Kar je v primerjavi z nekaterimi drugimi velikimi naglavnimi slušalkami, ki postanejo neudobne že po uri ali dveh nošenja, izjemen dosežek.

Slušalkam Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED sta priložena dva para ušesnih blazinic – ene so prekrita z mehkim usnjem, druge pa z velur tkanino. Tako lahko izberete tisti material, ki vam je bližje. Eden bolje zadržuje toploto, drugi je prijaznejši ob rabi slušalk z očali.

Vemo, zdaj vas že zanima, kako so slišati. Presenečenj ni. Predvajan zvok je zelo dober, tako v igrah kot pri predvajanju večpredstavnostnih vsebin. A odlično sta zvenela že predhodnika. Vgradnja grafenskih gonilnikov zvočnikov se sliši luksuzno, koliko doda h kakovosti reprodukcije zvoka pa naj presodi vsak sam. Rezultat je dosežen.

Več kot tri dni neprekinjene rabe!

Naslednji podatek, ki zanima lastnike brezžičnih slušalk, je avtonomija delovanja. Tu imamo opravka z rekordi – vsaj kar zadeva naše izkušnje. Logitech trdi, da lahko G PRO X 2 LIGHTSPEED na baterijo delujejo do 50 ur, preden jih boste morali napolniti. Še dobro, da je naš preizkus trajal teden dni, saj smo to številko krepko presegli. Tako je zelo verjetno, če ne sodite ravno med zagrizene igričarje ali avdiofile, da boste polnilec iskali šele po tednu dni, morda celo dveh.

Enostavna povezljivost in upravljanje

S slušalkami se je mogoče povezati na tri načine. Prvi način je prek priloženega Lighspeed USB ključka. Ta način bodo imeli najraje igričarji, saj ta Lightspeed tehnologija ponuja robustno nizkolatenčno povezavo, ki si jo želijo vsi igralci. Drugi način je na teh slušalkah novost in to je Bluetooth. Slušalke tako lahko uporabljamo tudi na telefonu ali kakšni drugi napravi, podpirajo pa zvočna zapisa AAC in SBC. Zadnja možnost povezave je prek 3,5-milimeterskega audio priključka, kar je super, saj to pomeni, da lahko slušalke uporabljamo, tudi ko so recimo prazne, ali pa na kakšni napravi, ki ne podpira Lightspeeda ali Bluetootha.

Tudi upravljanje slušalk Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED na ušesih je zelo preprosto. Vsi nadzorni gumbi se nahajajo na levi strani, kot tudi reža za priklop odstranljivega mikrofona. Na voljo sta dva gumba – eden za utišanje mikrofona in drugi za seznanjanje prek povezave Bluetooth. Na voljo sta še stikalo za vklop in izklop ter kolesce za upravljanje glasnosti. Vse ostalo je urejeno na strani naprave, bodisi z zvočnim menijem bodisi z aplikacijo Logitech G HUB, kjer lahko do potankosti nastavimo prav vse zvočne preference – tako v igrah kot pri predvajanju zvoka večpredstavnih vsebin.

Zamižite na eno oko, kupite jih in preprosto uživajte.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji