Objavljeno: 2.10.2008

Prva slovenska banka na spletu

Banka Koper se je z oktobrom predstavila z novo celostno podobo in pomembno novostjo – prvo slovensko banko na spletu. Banka IN je prva prava osebna banka na spletu, ki tudi prek različnih multimedijskih kanalov, kot sta video klepet in trenutno sporočanje, omogoča enostavno in udobno opravljanje vseh bančnih storitev.

Uporabniki tako lahko prek spletnega portala Banke IN izvajajo različna plačila in prenose, poslujejo z vzajemnimi skladi in vrednostnimi papirji, urejajo zavarovalniške storitve, storitve na osebnem računu in plačilnih karticah, sklepajo potrošniške in stanovanjske kredite ter depozite, varčevanja in lizinge ... Prek video klepeta ali tekstovnih sporočil z osebnim bančnim svetovalcem lahko uporabniki naročajo in prejemajo ponudbe ter podpisujejo pogodbe, izkoristijo pa lahko tudi številne ugodnosti v sistemu nagrajevanja uporabe bančnih storitev.

Rešitev je zasnovana na odprtokodni platformi, ki omogoča visoko stopnjo prilagodljivosti in preprosto dodajanje novih funkcionalnosti, snovalci pa so se pri razvoju še posebej osredotočili na uporabo standardnih orodij, ki so uporabnikom znana iz vsakdanjega dela z računalnikom.

www.banka-koper.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji