Objavljeno: 20.9.2000

Psion Revo Plus

Psion je na tržišče poslal izboljšano različico žepnega računalnika Revo, ki glede na predhodnika prinaša kopico izboljšav. Revo Plus ima največ sprememb v priloženi programski opremi. Poleg običajnih programov za osebno organizacijo podatkov, urejanje dokumentov in elektronske pošte ima Revo Plus odslej vgrajen povsem nov spletni brskalnik in sicer priljubljen izdelek Opera v izvedbi za operacijski sistem Epoc.

Brskalnik ima enake lastnosti kakor različica za okolje Windows, vključno s podporo za varen dostop do spletnih strani prek protokola SSL. Druga novost je brskalnik za mobilne spletne strani WAP, ki so ga razvili pri Psionu. S tem želi proizvajalec prikazati, da Revo Plus idealen pomočnik za lastnike mobilnih telefonov, ki imajo vgrajen infrardeči vmesnik in modem.

S strojne plati ima Revo Plus nekoliko manj novosti. Predvsem so podvojili vgrajeni pomnilnik, ki je zdaj kar 16 MB. Procesor je še naprej izdelek družbe Arm in sicer model 710 s hitrostjo 36 MHz. Zato pa ima Revo odslej srebrno barvo ohišja namesto dosedanje temno modre ali črne. Cena novega modela znaša 400 dolarjev.

http://www.psion.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji