Objavljeno: 25.4.2007

Rešitev za obvladovanje stroškov in učinkovitosti tiskanja

Hewlett-Packard je predstavil rešitve Total Print Management, s katerimi je mogoče zmanjšati stroške, povezane s tiskanjem in z upodabljanjem v podjetjih, ter izboljšati storilnost končnih uporabnikov in strokovnjakov IT. Družina HP Total Print Management vključuje inteligentne naprave, storitve in programsko opremo za upravljanje. Posebna pozornost je bila namenjena tudi skrbi za varnost, saj so tiskalniki in večnamenske naprave prav tako lahko tarča napadov.

Rešitev izhaja iz dejstva, da podjetja danes težko ocenijo stroške svoje infrastrukture za tiskanje in upodabljanje. To je posledica dejstva, da je treba poleg stroškov nakupa tiskalnikov in drugih naprav, upoštevati še skrite stroške upravljanja, podpore, vzdrževanja in nedelovanja infrastrukture. HP Total Print Management (TPM) na tem področju pomaga identificirati stroške lastništva infrastrukture za upodabljanje in tiskanje ter zagotavlja njeno enostavnost, učinkovitost in prilagodljivost.

Med rešitvami, ki sestavljajo TPM, izstopajo tiskalniki HP LaserJet in HP Business InkJet, upravljalska platforma HP Web JetAdmin, notranji in zunanji tiskalniški strežniki HP JetDirect, univerzalni in specifični tiskalniški gonilniki ter ponudba različnih svetovalnih, podpornih, finančnih in upravljavskih storitev, kot so najem opreme in plačilo glede na porabo, storitve vzdrževanja, podaljšanje garancije, ocena stanja in druge.

HP Web JetAdmin zagotavlja popoln nadzor in možnost upravljanja s tiskalniki v podjetju.

Med pomembnimi inovacijami, ki sestavljajo TPM, je tudi uporabniku prijazna rešitev HP Universal Print Driver for Windows, ki deluje s skoraj vsemi omrežno povezanimi tiskalniškimi napravami HP LaserJet. Gonilnik samodejno prepozna posodobitve naprav HP, zaradi česar strokovnjakom za informacijske tehnologije ni več treba ročno posodabljati gonilnikov na vsaki napravi v omrežju. Pri mobilnih poslovnih uporabnikih univerzalni gonilnik odpravlja potrebo po iskanju in nameščanju gonilnikov v oddaljenih pisarnah, saj lahko na tiskalnikih LaserJet tiskajo takoj, ne glede na to, kje se nahajajo.

http://www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji