Objavljeno: 2.3.2004

Roxio predstavil Easy Media Creator 7

Nova različica programa Easy Media Creator 7 združuje programe za pripravo fotografskega, video in zvočnega gradiva na ploščah CD in DVD. Orodje za zajem omogoča hitro zajemanje vsebin in poenostavlja delovne postopke pri uvažanju iz digitalnih fotoaparatov, kamer, plošč CD ali DVD ter optičnih bralnikov. Modul StoryBoard na časovni osi zagotavlja tudi pripravo prehodov med različnimi posnetki ter enostavne animacije.

Modul za zapisovanje plošč omogoča tudi varnostno kopiranje podatkov, 128-bitno šifriranje vsebine plošč, samodejno arhiviranje projektov na več plošč hkrati, kopiranje DVDjev in za okoli 10 odstotkov hitrejše delovanje v primerjavi s tekmeci (tako trdijo pri izdelovalcu). Program za pripravo vsebin DVD omogoča profesionalne funkcije za izdelavo menujev, gumbov, poglavij in ozadij za plošče DVD, VCD in SVCD, uporabniki pa lahko le z dvema klikoma na ploščo DVD spravijo vsebino digitalne kamere, vključno z zvokom Dolby Digital.

Paket vključuje program Napster za povezavo s spletno prodajalno, modul za urejanje in izboljševanje kakovosti zvočnih posnetkov, fotografijam je namenjen PhotoSuite 7 Platinum, za obdelavo videa pa VideoWave 7 Professional, ki omogoča tudi pripravo gradiva DivX in Dolby Digital. Zbirka je na voljo za 100 dolarjev.

http://www.roxio.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji