Objavljeno: 23.2.2013

Samsung TV Discovery

Samsung je na predvečer sejma Mobile World Congress predstavil novo storitev za svoje pametne televizorje. Samsung TV Discovery bo nekakšen splošni iskalnik spletnih in TV vsebin, ki bo znal pregledovati različne vire: video posnetke na zahtevo, spletne pretočne vsebine (npr. YouTube) in sporede klasičnih internetnih ter zemeljskih TV programov.

Novi program, ki bo na voljo za pametne televizorje Smart TV bo omogočal iskanje po različnih kriterijih, vgrajen pa bo tudi algoritem, ki se bo s časom naučil uporabnikovih preferenc in na osnovi tega samodejno svetoval ogled posameznih vsebin.

Seveda v teh časih ne gre brez integracije z družabnimi omrežji, tako da bo možno s pomočjo tovrstnih povezav prijateljem svetovati oglede, kot tudi pregledovati, kaj drugi gledajo. Seveda ob njihovem dovoljenju. TV Discovery bo tudi omogočal prenos vsebin med televizorjem in naborom mobilnih naprav, kot so tablice in telefoni.

Storitev bo na voljo že v prvem četrtletju letošnjega leta, za začetek v 12 državah, med katerimi so ZDA, Kužna Koreja, Nemčija, Francija, Italija in Velika Britanija. Kasneje bodo dosegljivost razširili tudi na druge države.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji