Objavljeno: 16.2.2003

Samsungov fotoaparat za vse vrste bateriji

Pri Samsungu svoj digitalni fotoaparat Digimax V4 zasnovali tako, da bi omogočal zadovoljivo kakovost fotografije tudi manj zahtevnim fotografom. Opremljen je s tipalom ločljivost 4 milijona pik in objektivom s trikratno optično povečavo (ekvivalent 38 - 113 mm), ki ga izdelujejo pri podjetju Schneider.

Posebnost aparata je zmožnost delovanja s kar devetimi različnimi vrstami bateriji in akumulatorjev, kar pa zveni bolj kot reklamni bonbonček s katerim pri Samsungu lovijo pozornost, kot pa resnična prednost, saj med naštetimi vrstami bateriji najdemo večinoma le takšne, ki temeljijo na standardni velikosti bateriji AA ter celo zunanji polnilec.

Aparat omogoča preprosto nastavljanje osnovnih parametrov fotografije, za lažjo uporabo je na voljo tudi možnost shranjevanja lastnih nastavitev. Poleg popolnoma samodejnega določevanja nastavitev osvetljevanja lahko bolj vešči uporabnik ročno nastavlja tudi čas in/ali zaslonko. Digimax V4 omogoča tudi snemanje kratkih video posnetkov skupaj z zvokom, z zvokom pa lahko opremimo tudi fotografije.

http://www.samsung.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji