Objavljeno: 16.8.2010

Septembra novi Monitor

Poletnih počitnic je konec, tako da pri Monitorju že preizkušamo/ustvarjamo/postavljamo in nenazadnje snemamo vsebino nove številke, ki bo izšla zadnjega avgusta.

Prebrali si boste lahko vse o pametnih telefonih in se navduševali (ali pa ne) nad zvezdo iPhone 4, ki smo jo preizkusili. Ob bok smo mu postavili androidno falango, se razpisali o novem Androidu 2.2 (FroYo) in preizkusili 66 najboljših programov za Android.

Poigrali smo se s projektorjem 3D (DLP Link) in priloženimi aktivnimi očali ter se sprehodili po zakulisju Kolosejeve 3D kino dvorane.

Kot vedno pa smo preizkusili še kup drugih naprav (med drugim množico najnovejših prenosnikov) in se seveda poglobili tudi v nasvete, kjer si boste tokrat lahko prebrali o urejanju poletnih video posnetkov.

Naj opozorimo tudi na naš MonitorTV, katerega snemanje smo tokrat zabeležili tudi v treh dimenzijah. Za ogled potrebujete običajna rdeče-morda anaglifna očala. Če si jih niste shranili, ko so vam jih na dom dostavili reklamniki ene večjih trgovin s tehnično robo pri nas, si jih lahko omislite na ebayu:

shop.ebay.co.uk/?_from=R40&_trksid=p3907.m570.l1313&_nkw=3d+glasses+red+blue&_sacat=See-All-Categories

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji