Objavljeno: 28.3.2007

Si.mobil z novo upravo

Vodstvo Si.mobila je na današnji tiskovni konferenci predstavilo zamenjave v vodstvu podjetja, ki so posledica odhoda predsednika uprave na novo delovno mesto v bolgarskem Mobiltelu, največjemu članu skupine mobilkom austria. Andreas Meierhofer je Si.mobil vodil dobro leto od odhoda Zorana Thalerja, sedaj pa bo na njegovo mesto prišel Dejan Turk, ki je doslej kot član uprave skrbel za marketing in prodajo. Upravi podjetja se je pridružil še Walter Goldentis iz avstrijskega mobilkoma, ki bo zadolžen za področje tehnike.

Si.mobil je lansko leto posloval najuspešnejše doslej, za kar je vsekakor odgovoren tudi Meierhofer in vodstvo iz mobilkoma austria se je očitno odločilo, da je ponovno čas, da podjetje prevzamejo lokalni kadri.

Sicer pa je predsednik nadzornega sveta Si.mobila ter direktor Telekoma Austrie in mobilkom austria na tiskovni konferenci še komentiral, da mobilkoma, oziroma Telekoma Austria ne zanima nakup deleža Telekoma Slovenije in hkrati ni želel komentirati kosovskih dogodkov, kjer je Telekom Slovenije pridobil koncesijo za GSM operaterja, na kar se je mobilkom pritožil.

www.simobil.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji