Objavljeno: 31.5.2006

SiOL kmalu s HDTV

SiOL bo z začetkom nogometnega svetovnega prvenstva v Nemčiji 9. junija kot prvi ponudnik v Sloveniji začel s predvajanjem TV-vsebin v visoki ločljivostji. S tem korakom bo podjetje naredilo prvi korak k novi storitvi, ki bo naročnikom SiOL TV na voljo v bližnji prihodnosti.

Tekme bo moč spremljati na javnih mestih po Sloveniji, kjer je SiOL že namestil potrebno opremo ter vzpostavil signal in storitev. Seznam vseh lokacij, na katerih bo možen ogled, bo dostopen na portalu www.siol.net, vsi prenosi pa bodo vsebovali tudi slovenske komentarje.

Ogled bo možen tudi za vse naročnike internetne televizije SiOL TV, na kateri bo v času prvenstva na voljo nov program, namenjen izključno nogometu. Na njem bodo bodo vsak dan predvajali prenose in posnetke tekem svetovnega prvenstva, predstavitve reprezentanc in mest, v katerih bodo potekala tekmovanja in rezultate posameznih tekem.

Premieren prenos nogometne tekme v visoki ločljivosti bo na SiOL TV že v nedeljo, 4. junija, ko se bosta na prijateljski tekmi pomerili izbrani vrsti Slonokoščene obale in Slovenije v južnem predmestju Pariza.

www.siol.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji