Objavljeno: 6.5.2011

SiOL pospešuje Slovenijo

Telekom Slovenije se je v okviru dvajsete obletnice nastanka SiOLa odločil, da bo vsem obstoječim uporabnikom brezplačno dvignil hitrost internetnih priključkov. Brezplačen dvig hitrosti je del kampanje Pospešujemo Slovenijo, izvedli pa ga bodo postopoma v mesecu juniju.

Hitrosti se bodo, odvisno od izbranega SiOLovega paketa z internetom oziroma z internetom in televizijo ter uporabljene tehnologije, povišale vse do 15 Mbit/s. Poenostavljeno povedano, kdor ima danes na tehnologiji ADSL paket s hitrostjo dostopa do interneta (brez televizije) 2 Mbit/s, bo imel po novem do 4 Mbit/s, ali kdor ima na tehnologiji ADSL sedaj paket z internetom in televizijo s hitrostjo 2 Mbit/s, bo imel po novem variabilno hitrost do 10 Mbit/s.

Hitrosti prenosa podatkov ostanejo nespremenjene za naročnike na optičnem omrežju in naročnike paketov Trio 10 M in Trio 4 M, ki že imajo dostop do višjih hitrosti, ter naročnike na tehnologijah EMX, MiniSan/SHDSL, naročnike paketov Pizzicato in 5/2 Mbit/s na VDSL brez SiOL TV in za naročnike s hitrostmi več kot 10 Mbit/s hitrosti prenosa podatkov.

Prav tako dvig hitrosti ne bo možen pri naročnikih, ki so naročniško razmerje sklenili pred 1. 4. 2007 in po tem datumu niso opravili spremembe ali prehoda na drug paket in ob tem podpisali nove pogodbe, pri čemer si višjo hitrost prenosa podatkov lahko zagotovijo s prehodom na katerega od paketov v aktualni ponudbi.

http://www.siol.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji