Objavljeno: 15.9.2005

Siol predstavil paket Modri ADSL

Siol je predstavil nov naročniški paket ADSL, namenjen vsem, ki želijo širokopasovno povezavo brez nadgradnje telefonskega priključka na ISDN. Modri ADSL, kot se paket imenuje, v osnovni različici ponuja dostop s hitrostjo 1024/256 Kb/s, štiri poštne predale s po 100 MB prostora in 10 MB prostora na Siolovem spletnem strežniku. Poudarek je tudi na varnosti, saj je v naročnino vključen tudi protivirusni paket s požarnim zidom BitDefender.

Pri Siolu računajo na to, da bo večina uporabnikov vso strojno in programsko opremo namestila sama (v tem primeru je cena priklopa ob vezavi za dve leti samo 1 tolar), za doplačilo pa lahko namestitev strojne opreme ali pa tudi programske opreme opravijo tehniki. Preprosta je tudi nadgradnja na Siolove pakete Duo in Trio, ki poleg povezave v splet omogočata tudi IP telefonijo in spremljanje televizijskega programa. Mesečna naročnina na novi paket je 7200 SIT, za višjo naročnino pa so na voljo tudi višje hitrosti prenosa.

Siol računa, da bo z novim paketom in ostalimi storitvami do konca leta pridobil nekaj deset tisoč novih uporabnikov, medtem ko so številko 100.000 uporabnikov presegli ravno konec prejšnjega meseca.

http://www.siol.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji