Objavljeno: 29.8.2006

SiOL znižuje cene

Pri SiOLu napovedujejo, da se bodo cene storitev širokopasovnega dostopa do interneta pri najbolj prodajanih paketih znižale za več kot deset odstotkov ter bodo predstavljane in zaokrožene v evrih. Obstoječi naročniki širokopasovnih storitev bodo lahko s septembrom uveljavili dodatne ugodnosti pri naročninah, v prodajo pa prihaja tudi nov naročniški paket, imenovan Pizzicato.

Dosedanji naročniki SiOL-a si bodo lahko prek uporabniških spletnih strani Moj SiOL aktivirali dodaten popust na naročnino, katerega višina bo odvisna od skupnega trajanja naročniškega razmerja na ADSL storitve. Za najzvestejše uporabnike bo tako lahko strošek mesečne naročnine še za dodatnih 10 odstotkov nižji. Novi naročniki kateregakoli ADSL paketa, ki bodo naročilo oddali najkasneje do 15. oktobra 2006, pa bodo do konca letošnjega leta storitve uporabljali po polovičnih cenah.

Manj zahtevnim uporabnikom je namenjen nov naročniški paket Pizzicato (256 kbit/s). Za naročnino na paket Pizzicato bo do konca leta veljala promocijska polovična cena 9 EUR oziroma 2.156,76 sit. Po pričakovanjih naj bi se za takšen paket odločali predvsem dosedanji uporabniki klicnega dostopa in tisti, ki se prvič odločajo za uporabo internetnih storitev.

Pri SiOLu bodo nagrajevali tudi priporočila uporabnikov novim članom. Septembra bo namreč zaživel program Pripelji prijatelja, ki obstoječim naročnikom omogoča še dodaten popust na enomesečno naročnino, če pripeljejo novega člana. Popust bo odvisen od paketa, ki ga bo izbral novi naročnik (ob naročnini na paket Pizzicato bo enomesečni popust 25-odstoten, ob naročnini na druge pakete pa 50-odstoten). Vsak obstoječi uporabnik lahko pripelje neomejeno število prijateljev.

http://www.siol.net

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji