Objavljeno: 25.2.2003

Slovensko znanje v tujini

Podjetje Perftech je ob koncu lanskega leta sprejelo odločitev o prodoru na tuje trge, predvsem na področje Hrvaške, Srbije in Makedonije. V teh dneh so že podpisali prve pogodbe o nakupu licenc za programski paket Perftech.Largo.

Perftech.Largo je kot orodje za izgradnjo informacijskih sistemov v Sloveniji v uporabi že več kot deset let in je namenjen obdelavi in pregledu poslovnih podatkov v srednjih in velikih podjetjih. Program je rezultat domačega znanja, ki vsebuje v različici 9 že več kot 20 modulov in ga sestavlja 800 tabel in preko 10.000 datotek, ki so v osnovi organizirane tako, da je mogoče posebej obdelovati in slediti poslovne dogodke v komerciali, financah, računovodstvu, proizvodnji in drugod.

Perftech je za ta modularno sestavljen izdelek v teh dneh podpisal pomembno pogodbo z zagrebškim podjetjem ATM d.o.o., saj lani razvita večjezična različica programske opreme in prilagoditve na hrvaško in srbsko zakonodajo nudijo nove možnosti. Podjetje Perftech, sicer ustanovljeno leta 1989 z več kot sto zaposlenimi je od leta 1998 del slovenske skupine Autocommerce d.d.

http://www.perftech.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji