Objavljeno: 14.8.2007

Sony Ericsson P1i

Sony Ericsson je predstavil pametni telefon naslednje generacije, ki lahko postreže med drugim tudi z GPS navigacijskim sistemom Wayfinder Navigation 7, opremljenim z glasovnim vodenjem. Sony Ericsson se je za ta korak odločil na podlagi nedavne raziskave, ki je pokazala, da si želi 50 odstotkov uporabnikov na svojih mobilnih telefonih aplikacijo GPS.

Nov model Sony Ericsson P1i sicer premore zaslon z diagonalo 6,6 cm in ločljivostjo 240 x 320 pik, osnovni pomnilnik velik 160 MB, digitalni fotoaparat z 3,2 milijoni pik, samodejnim ostrenjem in 3x zumom, vmesnika Wi-Fi in bluetooth, deluje pa v omrežjih GSM/GPRS in UMTS.

Podpira pomnilniške kartice Memory Stick Micro, na računalnik ba priključimo prek vmesnika USB, operacijski sistem je Symbian 9.1, podobno kot drugi Sony Ericssonovi telefoni pa se lahko pohvali z bogatimi večpredstavnimi funkcijami. Dimenzije telefona so 106 x 55 x 17 mm, tehta pa 124 gramov. Vgrajeni GPS program uporablja regionalne zemljevide Tele Atlas, uporabnika pa vodi do cilja prek jasnih glasovnih navodil skupaj s premikajočim zemljevidom in ikonami za prikaz smeri. Uporabniki lahko po enem letu enostavno razširijo storitev ali pa kupijo dodatne zemljevide.

http://www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji