Objavljeno: 30.5.2009

Sony Ericsson Satio

Pri Sony Ericssonu so se odločili, da nove modele mobilnikom še nekoliko bolj približajo uporabnikom z bolj poljudnimi imeni, tako da se z letošnjim letom poslavljajo (vsaj navzven) kratice pri mobilnih telefonskih aparatih. Med novinci najbolj izstopa multimedijski Satio, ki se lahko pohvali z vgrajenim digitalnim fotoaparatom ločljivosti 12,1 milijona točk.

Kot pravijo Sony Ericssonovi tržniki, si bodo uporabniki lahko napasli si oči na filmih, TV serijah in video posnetkih na 3,5-palčnem zaslonu LCD, z razmerjem stranic 16 : 9 in ločljivostjo 640 x 360 pik. Seveda Satio, tako kot je pri temu proizvajalcu že v navadi, postreže tudi z nadpovprečno zvočno ponudbo. Digitalni fotoaparat poleg že omenjenih 12,1 Mpik ponuja tudi do 12-kratno digitalno povečavo in vse sodobne pripomočke kot so zaznavanje nasmeha, odprava učinka rdečih oči ...

Satio je prav UMTS mobilnik, ki poleg mobilnega omrežja tretje generacije podpira tudi brezžična omrežja Wi-Fi ter je opremljen z GPS sprejemnikom. Ker prednjo stran mobilnika skoraj v celoti zaseda zaslon, je tipkovnica na voljo le v virtualni obliki - izrisana na zaslonu, občutljivem na dotik. Satio v Slovenijo prihaja šele v pozni jeseni, na voljo pa bo v črni, srebrni in bordo barvi.

www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji