Objavljeno: 14.6.2005

Sony Ericsson z novimi mobilnimi telefoni

Sony-Ericsson je predstavil nove modele mobilnih telefonov, med katerimi prednjačijo večpredstavno podprti modeli. Trenutno predvsem za Ameriko je namenjen nov model W600, ki nosi tudi dodatno ime Walkman in združuje večpredstavne lastnosti s telefonijo. Poleg vgrajenega digitalnega fotoaparat z ločljivostjo 1,3 milijona pik je v ospredju predvsem predvajalnik posnetkov MP3 in AAC, ki premore 256 MB prostora za posnetke. Povrh vsega premore zmogljivo grafiko s podporo za 3D igre, številne možnosti za elektronsko komunikacijo (tudi trenutno sporočanje) in drugo dodatno programsko opremo.

Sony-Ericsson W600.

Modelu W600 je oblikovno zelo podoben model S600, ki je nekoliko tanjši in nima dodatnih funkcij predvajalnika digitalne glasbe. Ohranja pa digitalnih fotoaparat in bogat nabor komunikacijskih funkcij. Model Z520 s školjkasto obliko in prijetnim videzom cilja predvsem na uporabnike dovzetne za modne dodatke. V skladu s to usmeritvijo je tudi posebna obroba, ki se osvetli modre barve ob prejetem klicu, način utripanja pa lahko celo spreminjamo oziroma povežemo na posamezne klicatelje. Vgrajen je digitalni fotoaparat VGA ločljivosti, priloženi pa so tudi večpredstavni in komunikacijski programi.

Sony-Ericsson S600.

Sony-Ericsson Z520.

Novi model J210 sodi med osnovne mobilne telefone in je namenjen uporabnikom, ki uporabljajo predvsem telefonijo in osnovne sporočilne funkcije. Kljub temu prinaša prijetno in elegantno obliko. Sony Ericsson je predstavil tudi nov model K608, ki podpira omrežje UMTS, pri čemer sodi med kompaktnejše modele s takimi lastnostmi. Vgrajen je digitalni fotoaparat z ločljivostjo 1,3 milijona pik in popoln nabor programskih funkcij, zlasti na področju elektronske pošte in trenutnega sporočanja. Omeniti velja še kartico za prenosne računalnike tipa PC Card, ki podpira v eni napravi omrežja GPRS, EDGE, UMTS in Wi-Fi (slednji 802.11g s hitrostjo 54 Mb/s).

Sony-Ericsson J210.

Kartica Sony-Ericsson podpira GPRS, EDGE, UMTS in Wi-Fi.pilot.gif

http://www.sonyericsson.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji