Objavljeno: 15.6.2012

Sony Xperia miro in tipo

Sony je predstavil dva nova modela pametnih telefonov Xperia z operacijskim sistemom Android 4.0 Od obeh je nekoliko bolj napreden Xperia miro, ki zagotavlja zlasti globoko integracijo z omrežjem Facebook in nudi najnovejšo Sonyjevo avdio tehnologijo xLOUD. Cenejši Xperia tipo pa stavi predvsem na enostavnost rabe.

Xperia miro je tanek, eleganten pametni telefon s 3,5 palčnim zaslonom, ki prinaša nekaj posebnosti, kot je opozarjanje o novih prejetih sporočilih in družabnih posodobitvah z barvnimi osvetlitvami. Hkrati omogoča video s sprednjo kamero. Facebook integracija se odraža tudi v stikih, galeriji in glasbenemu predvajanju za deljenje in raziskovanje. Vgrajena podpora za omrežje DLNA pa omogoča, da gradivo iz telefona preprosto pregledujemo na televizorju, tablici ali drugemu telefonu. Dostopen je v črni, črno/roza, beli in belo/zlati barvi.

Xperia tipo je namenjen zlasti uporabnikom, ki kupujejo svoj prvi pametni telefon. Z vodičem za nastavitve, vgrajeno aplikacijo za spremljanje porabe podatkov in drugimi uporabniku prijaznimi funkcijami zna voditi predvsem tiste, pri katerih pametni telefoni s številnimi funkcijami še vzbujajo strah. Sony bo na nekaterih trgih ponujal tudi zanimiv telefon Xperia tipo dual, ki omogoča uporabo dveh kartic SIM sočasno (službena, domača) in samodejni preklop med njimi ob določenem trenutku dneva. Telefon je na voljo v rdeči, beli, modri in črni barvi. Oba modela bosta na voljo v tretjem četrtletju leta 2012.

http://www.facebook.com/sonymobilesi

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji