Objavljeno: 19.6.2012

Sonyjevi novi prenosniki Vaio tudi pri nas

Danes nam je na novinarski konferenci podjetje Sony predstavilo nekaj novih prenosnikov Vaio, naznanili pa so tudi nekoliko resnejši nastop na našem trgu prenosnikov. V okviru tega so že odprli pisarno za telefonsko podporo uporabnikom, uredili pa so tudi uradni servis, ki pa zaenkrat ne bo v Sloveniji (prenosniki se bodo poslali na Češko).

Novi prenosniki so iz dveh serij, gre za Vaio serije E in S. Prvi so za manj zahtevne uporabnike in so tudi cenovno nekoliko bolj ugodni, cene se začnejo pri 599 EUR za model s procesorjem Pentium B970 in gredo do 799 EUR za model s procesorjem i5. Pri tem so modeli oblikovani preprosto a elegantno, prevladuje bela barva, pri nekaterih bo na voljo tudi osvetljena tipkovnica.

Nekoliko dražja sta modela iz serije S, model S13 ima 13 palčni zaslon, S15 pa 15 palčnega. Ohišja sta še bolj kakovostna, v uporabi sta aluminij in magnezij, poudarili so predvsem tankost ohišji. Oba modela se pohvalita z osvetljeno tipkovnico. Tu bodo na začetku na voljo dva modela, dražji (ki uporablja Intelov procesor i5) bo veljal 1200 EUR.

Več o novih prenosnikih pa na spletni strani Sony Slovenija.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji