Objavljeno: 22.6.2007

Špica in Motorola za podporo mobilnemu poslovanju

Špica International je v sodelovanju s podjetjem Motorola pripravila poslovno konferenco z naslovom Svetovni trendi v mobilnem računalništvu. Predstavniki obeh podjetij so na dogodku predstavili novosti in rešitve s področja mobilnega računalništva, spregovorili o medsebojnem sodelovanju ter o strategiji razvoja Motorole v prihodnosti. Na konferenci je bil slovenski strokovni javnosti prvič predstavljen napredni ročni terminal MC35, ki združuje funkcionalnosti telefona, dlančnika in naprave GPS ter učinkovito zapolnjuje vrzel med terminali za profesionalno rabo in napravami za široko potrošnjo.

Od strateške združitve podjetij Symbol Technologies in Motorola, s katero je ameriški telekomunikacijski velikan postal 100-odstotni lastnik vodilnega ponudnika opreme in rešitev za mobilno računalništvo, je minilo že pol leta. Prvi pozitivni sinergijski učinki združitve se že kažejo pri novih napravah, ki zagotavljajo uporabnikom prijaznejšo izkušnjo, predstavljajo pa tudi izhodišče za nove, različnim aplikacijam prilagojene rešitve.

Symbol predstavlja jedro Motorolinega oddelka za poslovno mobilno računalništvo, omogoča pa mu, da svoje izdelke in tehnologije ponuja tudi poslovnim uporabnikom, ki potrebujejo dostop do poslovno kritičnih informacij kadarkoli in od koderkoli. Špica za področje mobilnega računalništva razvija rešitve za logistiko, mobilno prodajo, trgovino, proizvodnjo in druge panoge, tehnologija GPS v terminalu MC35 pa jim omogoča ponudbo rešitev za optimizacijo sledenja v sistemu Frontman, s katerimi podjetja učinkoviteje nadzirajo stroške transporta.

Motorola MC35.

http://www.spica.si

http://www.motorola.com

http://www.symbol.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji