Objavljeno: 25.7.2003

StoneGate HA Firewall and VPN omogoča hitro postavljanje gruč požarnih zidov

Finsko podjetje Stonesoft je predstavil novo različico izdelka StoneGate High Availability Firewall and VPN 2.2. Nova različica uporablja novo tehnologijo Drop-in Firewall Clustering (DFC), ki močno olajša in skrajša čas namestitve, zaradi katere je postavljanje gruč požarnih zidov veliko lažje in tako upraviteljem informacijskih sistemov omogoča preprosto integracijo novega požarnega zidu ali rešitve za VPN v njihovo že obstoječo informacijsko infrastrukturo.

V izdelkih StoneGate vgrajena možnost razporejanja bremena že dolgo odstranjuje potrebo po zunanji rešitvi za razporejanje bremena, v tej novi različici pa je na tem področju predvsem izboljšana učinkovitost upravljanja. StoneGate je edina požarna pregrada in rešitev za VPN z vgrajeno visoko dosegljivostjo in možnostjo razporejanja bremena, ki zagotavlja neprekinjenost povezav in optimalno propustnost.

Izdelek ima popolnoma centralizirano upravljano konzolo, s katero omogoča preprosto upravljanje vseh, tudi oddaljenih omrežnih elementov. Med novostmi, ki jih prinaša StoneGate 2.2 so preprostejše in hitrejše upravljanje z varnostnimi pravili in nastavitvami za velika podjetja in ponudnike storitev, podpora avtentikaciji, ki temelji na pametnih karticah Smart Card in izboljšana varnost mobilnih VPN odjemalcev.

http://www.stonesoft.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji