Objavljeno: 7.6.2004

Symantec Client Migration 3.0

Symantec je predstavil novo orodje s katerim je mogoče avtomatizirati prenos podatkov, programov in nastavitev iz enega računalnik na drugega. Client Migration 3.0 je dobrodošel pripomoček v primerih, ko želimo uporabniško okolje prenesti denimo iz starega na novi računalnik, želimo pa prihraniti čas potreben za ponovno namestitev programov in podatkov.

Paket Client Migration 3.0 vsebuje več gradnikov, med katerimi strežnik Symantec Migration Server skrbi za vsa postopke v procesu prenosa, implementacijo politike, prijave odjemalcev in shranjevanje podatkov, tako za samopostrežno storitev, kot tudi za procese Symantec AutoMigrate. Celoto je mogoče nadzorovati prek modula Symantec Migration Control Center, odjemalec Symantec Migration Client pa na vsakem računalniku ustvari paket, v katerem so nastavitve uporabnikovih aplikacij, sistemske nastavitve in podatki iz izvirnega računalnika.

Uporabnik lahko proces sproži tudi ročno, dostop pa programa pa je možen celo prek spletnega vmesnika. Poleg tega Symantec Client Migration ponuja štiri ravni pravic dostopa, kar omogoča dodatno raven varnosti podatkov. Pri upravljanju vseh datotek je mogoče uporabiti šifriran prenos podatkov. Paket bo na voljo poleti.

http://enterprisesecurity.symantec.com/license

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji