Objavljeno: 16.3.2004

Symbol MC 9050-G: zmogljivi ročni terminali za mobilno poslovanje v realnem času

Podjetje Symbol je predstavilo nov ročni terminal MC 9050-G, ki ga krasijo široke komunikacijske zmožnosti, vključno s standardom 802.11b, ter zmogljiv čitalec črtne kode. Zamenjava za dosedanji model Symbol PDT 6800 temelji na operacijskem sistemu Microsoft Windows CE .NET oziroma Windows Mobile 2003, premore pa velik zaslon LCD in vgrajeno namensko tipkovnico. Osnova je procesor Intel Xscale PXA255 s taktom 400 MHz, ob tem pa ima sistem 64 MB

RAM. Komunikacijske možnosti omogočajo brezžično komunikacijo, pa tudi komunikacijo prek telneta ter terminalov IBM 3270 in IBM 5250.

Terminal je namenjen za avtomatski zajem podatkov v procesih, kot so proizvodnja, trgovina, distribucija, skladišča ter logistika. Posebna laserska svetloba vgrajenega čitalca je dobro vidna tudi ob močni sončni svetlobi, odčitavanje pa je omogočeno na razdalji od 10 cm do 12 m, kar je uporabno zlasti v skladiščih z visokimi regali ali pri skeniranju z viličarjev. Izredna robustnost omogoča, da terminal prenese padce na tla z višine do 1,8 m in deluje tudi pri temperaturi do -20 °C. Zmogljiv akumulator z 2.200 mAh omogoča neprekinjeno delo med celo izmeno.

http://www.symbol.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji