Objavljeno: 21.2.2007

Telemach uvaja VoIP

Družba UPC Telemach bo s 1. marcem 2007 začela ponujati storitve internetne telefonije, in sicer v vseh večjih slovenskih mestih, kjer posluje, in v vseh odvisnih družbah: KRS Velenje, KRS Rotovž in CATV Murska Sobota.

Storitev bo na voljo za nižje cene, kot jih trži Telekom Slovenije, kar je sicer običajno za internetno telefonijo, vendar vse podrobnosti iz cenika še niso znane.

Cena OSNOVNEGA naročniškega paketa bo 3,95 EUR na mesec, kar je okoli 60% ceneje kot znaša naročnina na storitev klasične telefonije pri Telekomu Slovenije. Na voljo bo v paketu s storitvami televizije in širokopasovnega interneta.

Naročniški paket PROSTI ČAS stane 7,70 EUR na mesec in ponuja neomejene brezplačne klice v stacionarna omrežja v Sloveniji med 20. uro zvečer in 8. uro zjutraj. Poleg tega so klici znotraj omrežij UPC Telemach, Ljubljanski kabel, skupine Triera in De.tel brezplačni za vse uporabnike digitane telefonije teh podjetij.

UPC Broadband, ki je lastnik UPC Telemacha, je storitev digitalne telefonije že ponudilo uvedlo na Nizozemskem, Madžarskem, Poljskem, Češkem, v Švici, Avstriji, Romuniji ter na Irskem in ima trenutno preko milijon naročnikov.

http://www.telemach.si/

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji