Objavljeno: 24.6.2009

Tiskalnik, ki zna deskati po spletu

Pri HP-ju so pokazali tiskalnik, za katerega trdijo, da zna kot prvi tiskalnik na svetu brskati po spletu. Gre za HP Photosmart Premium z dodatkom TouchSmart Web. Spletno usmerjeni pljuvalnik črnila bo na voljo jeseni.

HP-jev Photosmart Premium s TouchSmart Web se od konkurentov ne loči le po možnosti povezovanja in deskanja po spletu, temveč lahko uporablja določene prednaložene HP aplikacije, s spleta (spletno mesto HP Apps Studio) pa si lahko pretoči in namesti tudi druge. Več namenskih aplikacij je pričakovati jeseni, ko bo 400 dolarjev vredni tiskalnik prišel na prodajne police, med prvimi pa so dodatke zanj pripravili: USA TODAY, Google, Fandango, Coupons.com, DreamWorks Animation, Nickelodeon, Web Sudoku ter Weathernews Inc.

Vsebine se bodo prikazovale na 4,3-palčnem zaslonu LCD, ki je tudi občutljiv na dotik. Tiskalnik je pravzaprav večopravilna naprava, saj poleg izpisa dokumentov obvlada tudi njihovo kopiranje, skeniranje ter faksiranje. Premore tako žično kot tudi brezžično povezavo, kar pomeni, da bo moč nanj tiskati z veliko naprav, tudi mobilnih telefonov.

www.hp.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji