Oglasno sporočilo
Objavljeno: 27.2.2020 15:12

Tiskalniške naprave, na katere se lahko vedno zanesete

Večfunkcijskih naprav Konica Minolta ne odlikuje le hitro tiskanje črno-belih in barvnih strani, temveč v kombinaciji s programskimi rešitvami tudi gladek pretok dokumentov in informacij, ki ustvarja bolj produktivno in povezano pisarniško okolje.

Konica Minolta Slovenija je že vrsto let največji ponudnik tiskalniških rešitev za poslovna okolja, saj ima največji tržni delež med vsemi proizvajalci v Sloveniji. Temu priča več kot 2.000 pogodbenih strank, ki na Konica Minolta multifunkcijskih tiskalnikih naredijo več kot 27 milijonov izpisov mesečno. Zakaj, ni težko ugotoviti. Odlikuje jo namreč celovita ponudba tiskalnikov in večopravilnih naprav bizhub, barvnih in črno- belih, formata od A4 do A3, ki zmorejo v minuti natisniti vse do 95 strani dokumentov. Obenem pa so izjemno zanesljive in ugodne za vzdrževanje, pri čemer se vedno več podjetij odloča tudi za najem tiskalniškega okolja z vključenim vzdrževanjem po izpisu, s katerim upravlja ponudnik.

Šteje več kot le tiskanje dokumentov

Podjetja vseh velikosti želijo ohraniti stroške tiskanja pod nadzorom. Pri tem jim pomaga celovito upravljanje tiskanja v eni rešitvi. Programski paket YSoft SafeQ Print Management Suite za upravljanje tiskanja z modularno zasnovo nudi celovit nabor funkcij za upravljanje tiskanja, ki pomagajo zmanjšati stroške tiskanja, hkrati pa povečajo varnost dokumentov in izboljšajo produktivnost poteka dela. Z njeno pomočjo učinkoviteje upravljate čakalne vrste za tiskanje, določite jasna pravila glede tiskanja itd. Večopravilne naprave pa spremeni v rešitev za digitalizacijo poslovanja, saj premore napredno rešitev za zajemanje dokumentov, s katero postanejo informacije širše dostopne za katere koli poslovne namene. YSoft SafeQ s svojimi upravljanimi poteki dela pomaga odpraviti kompleksnost optičnega branja (beri: skeniranja) tako za skrbnike kot tudi za uporabnike, saj spremeni digitalne poteke dela v izboljšanje produktivnosti, ki ga podjetja pričakujejo.

Namenska programska oprema

Zahtevnejšim poslovnim okoljem, ki želijo iz svojih tiskalniških naprav iztisniti najboljše, pa je namenjena integracija z dokumentnimi sistemi, ki zaokroži delovno-dokumentni tokokrog. Upravljanje dokumentacije marsikateremu malemu, srednjemu ali velikemu podjetju prinese tisti nepotrebni delovni balast, ki bi se mu zaposleni najraje izognili. Obdelava računov, hramba in arhiviranje dokumentacije, sistematično shranjevanje, iskanje natisnjenih podatkov ter vsebin so zamudna, dolgočasna, rutinska, a obenem neizogibna opravila, ki jih je potrebno opravljati natančno in dosledno. Inteligentni dokumentni sistem M- Files z učinkovitimi procesi arhiviranja dokumentov, avtomatizacije obdelave računov in drugih tipov dokumentov (na primer pogodbe, dobavnice, kadrovske mape …) ter sistematična hramba v samem dokumentnem sistemu še poenostavi vaše delo. Vodenje dokumentacije postane učinkovitejše in na voljo imate več časa za naslavljanje pomembnih poslovnih izzivov vašega delovnega tima. Pri tem pa je pomembno tudi, da bodo dokumenti v oblaku, lokalno in na daljavo na voljo vsem, ki jih potrebujejo.

Bi radi videli, da bi znali stroji prebrati vašo pisavo, jo po možnosti še osmisliti? Ali pa digitalizirati ročno izpolnjene obrazce? In avtomatizirati z njimi povezane procese? Vse to je že mogoče. Programska oprema ABBYY FlexiCapture, ki se tesno integrira z večfunkcijskimi napravami za zajem dokumentov Konica Minolta in različnimi dokumentnimi sistemi, tudi z M-Files, ponuja inteligentno platformo za obdelavo dokumentov, izdelano z namenom, da zadovolji še tako specifične potrebe današnjega digitalnega podjetja. Združuje namreč najnovejše tehnologije, kot so strojno učenje, robotsko avtomatizacijo procesov (RPA) ter napredne funkcije prepoznave in zajema.

Posledično lahko upravlja z vsemi vrstami dokumentov, od preprostih obrazcev do zapletenih dokumentov, vseh vrst in velikosti. To velja za posamezne dokumente kot tudi za velike serije dokumentov. ABBYY FlexiCapture omogoča organizacijo procesa od nakupa do dostave in odlično dopolnjuje poslovne aplikacije za robotsko avtomatizacijo in upravljanje s poslovnimi procesi (RPA in BPM), s pomočjo katerih se podjetje končno lahko osredotoči na storitve za stranke, zmanjšanje stroškov, skladnost in konkurenčno prednost.

Varno? Varno!

V podjetju Konica Minolta se zavedajo, da je zaščita podatkov ključnega pomena za sleherno podjetje. Večfunkcijske naprave bizhub zato vsebujejo najvišjo raven varnosti. S storitvama bizhub SECURE in BitDefender pa zagotavljajo dodatno celovito zaščito in preprečujejo krajo podatkov.

Vas zanima več?

Konica Minolta Slovenija že dolgo ni več ponudnik strojne opreme za tiskanje. Kot vidimo, se je razvila v celovitega IT-ponudnika. Naj so vaše zahteve še tako kompleksne, Konica Minolta Slovenija vedno najde odgovor. Zato ne oklevajte, kontaktirajte jih in se sami prepričajte, kako vse vam lahko pomagajo. Prvim 15, ki jim boste pisali na info@konicaminolta.si in predstavili svoje izzive pri tiskanju, zajemu in upravljanju dokumentov, ali na splošno želite izvedeti več, obljubljajo tudi praktično darilo.

www.konicaminolta.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji