Objavljeno: 21.2.2009

Toshiba z obsežnejšno garancijo

Toshiba, eden najnaprednejših proizvajalcev prenosnih računalnikov, je v izbranih državah kupcem novih prenosnikov ponudila brezplačno obsežnejšo garancijo za vse svoje modele. Pohvalno je predvsem dejstvo, da se je na seznamu teh držav znašla tudi Slovenija.

Toshibina nova garancija se imenuje »No Matter What Guarantee« in kupcem prenosnih računalnikov nudi več ugodnosti, ki so jih bili ti v preteklosti deležni le ob dodatnem zavarovanju prenosnika:

Garancija za zadovoljstvo – kupec lahko prenosnik uporablja, v primeru nezadovoljstva pa ga lahko v roku dveh tednov od datuma nakupa vrne.

Garancija v primeru nenamernih poškodb – garancija krije vse vrste poškodb ali nenamernega uničenja, ki vplivajo na njegovo funkcionalnost. Toshiba bo zamenjala uporabnikov poškodovan prenosnik z novim ali ga brezplačno popravila v prvem letu od nakupa.

Garancija v primeru kraje – Toshiba kupcem da enak ali primerljiv prenosnik, če je bil njihov v prvem letu od nakupa ukraden.

Novo Toshibino jamstvo je skladno z nekaj določili in pogoji (ti izključujejo predvsem namerne poškodbe) na voljo za vse prenosne računalnike Toshiba v izbranih partnerskih trgovinah.

www.trust-toshiba.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji