Objavljeno: 2.7.2003

Toshibin prenosnik s 17-palčnim zaslonom

Toshiba je predstavila svoj doslej največji prenosnik z imenom Satellite P20, ki se lahko pohvali z velikim, 17-palčnim zaslonom LCD. Zaslon, ki nudi sliko v razmerju 16:10 premore ločljivost 1440 x 900 pik precej pogojuje zunanje dimenzije prenosnika, ki pa jih je Toshiba spretno prikrila v zaobljeno oblikovanem ohišju.

Sicer je Satellite P20 zelo bogato opremljen, saj vsebuje najnovejši grafični pospeševalnik nVidia GeForce FX Go5200, ki premore 64 MB hitrega pomnilnika, s čimer je kot nalašč za večpredstavne vsebine, pa tudi igre. Vgrajen je procesor Pentium 4 s taktom 3 GHz (sistemsko vodilo 800 MHz), 80 GB velik disk, 512 MB pomnilnika in zapisovalnik za plošče CD in DVD (DVD-RW in DVD-RAM).

Za razširitve sta na voljo dve modularni mesti za pomnilniške enote in akumulatorje, vmesniki USB 2.0, firewire, prenosnik pa premore tudi vmesnik bluetooth, enoto za kartice SD Card in podporo za upravljanje programskih predvajalnik s pomočjo daljinskega upravljavca. Poleg okolja Windows XP Home so priloženi tudi programi za urejanje video posnetkov in zapisovanje na nosilce DVD.

http://www.toshiba-europe.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji