Objavljeno: 23.7.2004

TrendNET ponudil nove varnostne naprave NetworksDefender

Networks Defender je TrendNETov lasten celovit sistem za varovanje omrežij pred poglavitnimi nevarnostmi sodobnih internetnih povezav.

Gre za požarni zid s paketnim filtriranjem, ki varuje omrežje pred vdori, ponuja ustrezno protivirusno preverjanje za odhajajočo in prihajajočo pošto, vsebinsko preverjanje poštnega in spletnega prometa ter zaščito pred neželeno pošto. Omogoča tudi omejevanje prehajanja podatkov iz interneta v krajevno omrežje in obratno v skladu s standardno varnostno politiko podjetij in po določilih standarda ISO 17799. Deluje tudi kot VPN strežnik in omogoča varno povezovanje dislociranih enot in delo od doma ali na službenem potovanju. Omogoča uravnavanje pasovne širine internetne povezave za pomembne aplikacije ali uporabnike (QoS) in stalni nadzor ter poročanje.

Naprave so po funkcionalnosti razdelili v štiri glavne skupine (100 do 400), znotraj vsake pa se modeli ločijo po zmogljivosti in so prilagojeni glede na obsežnost krajevnega omrežja, ki naj ga zaščitijo. Networks Defender je načrtovan za podporo omrežjem od 5 do 500 delovnih postaj.

http://www.trendnet.si

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji