Objavljeno: 15.9.2010

Tri nove Nokie

Nokia World je postregel s tremi novimi pametnimi mobilnimi telefoni finskega podjetja z operacijskim sistemom Symbian^3, snemanjem videa v ločljivosti 720p ter ohišji iz jekla in aluminija.

Nokia E7 ima 4-palčni pomični zaslon AMOLED z ločljivostjo 360 x 640 pikslov, 4-vrstično pomično tipkovnico QWERTY, povezuje pa se v omrežja HSDPA (10,2 Mb/s), HSUPA (2 Mb/s), Wi-Fi (b/g/n), GPS s podporo A-GPS in Bluetooth 3.0.

Kamera z dvojno bliskavico LED zajema slike v ločljivostji 8 megapikslov in video v ločljivosti 720p, kapaciteta pomnilnika Flash znaša 16 GB, 176 gramov težki telefon pa ima celo vrata HDMI s podporo zvoka Dolby Digital Plus. Cena: 495 evrov.

Model C7 ima podobne zmogljivosti kot E7, vključno s kamero in povezljivostjo, le da je namesto HDMI na voljo kompozitni izhod. Zaslon ima enako ločljivost, a je 3,5-palčni, 8 GB spomina pa lahko nadgradimo s karticami microSD. Cena: 335 evrov.

C6 je najcenejši med trojico in stane 260 evrov. Ima 3,2-palčni na dotik občutljivi zaslon in je nekoliko krajši ter debelejši od prej omenjenih modelov. TV-izhoda nima, priložena pa ja kartica microSD s kapaciteto 2 GB, ki dopolni notranjih 8 GB spomina.

Nokia E7.

Nokia C7.

Nokia C6.

www.nokia.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji