Objavljeno: 18.9.1999

Ulead PhotoImpact 5.0

Podjetje Ulead je predstavilo novo različico slikarskega programa PhotoImpact 5.0, ki prinaša številne nove zmožnosti, učinke in izboljšano spletno podporo. Spletno grafiko bo mogoče sedaj ustvarjati na podlagi številnih priloženih predlog, dodan pa je tudi program za izdelavo vrtljivih napisov v JavaScriptu. Tu so še orodje za razrez slik na manjše, hitreje prenosljive dele, ter izboljšana podpora za izdelavo animiranih slik GIF, ki vključuje boljši modul za optimalizacijo barvnih globin in končne velikosti slik.

Sprememb je bil deležen tudi urejevalnik slik, ki vsebuje boljša orodja za maskiranje izsekov z ročnimi in samodejnimi postopki. Bistveno boljši je modul za delo z besedili, ki odslej omogoča postavitev črk na poljubno pot, poti pa lahko tudi posnamemo. V programu lahko ustvarjamo trirazsežne napise in druge predmete. Po zgledu podobnih programov zna PhotoImpact odslej risati z naravnimi teksturami, na voljo pa je tudi paleta različnih oblik čopičev. Ulead je dodal kopico novih učinkov, kot so osvetlitev predmetov, učinek halo in posnemanje ognja.

Skladno z novimi zmožnostmi so izpopolnili modul za nastavitev barv, program pa zna odslej delati tudi z 48-bitno barvno globino. Izboljšan je grafični vmesnik, z bolj preglednimi paletami in novimi modulu za delo s plastmi in predmeti. Cena paketa je 80 dolarjev in bo v prodaji že konec septembra.

http://www.ulead.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji