Objavljeno: 9.10.2002

Ulead PhotoImpact 8 za fotografe

Družba Ulead Systems je izdala novo različico programa PhotoImpact 8,znanega programa za obdelavo slik za domačo rabo. Program je namenjen obdelavi digitalnih fotografij in spletnih vsebin. Izboljšali so možnosti za dinamično obdelovanje slik, samodejno obdelavo večjega števila slik (spremembe kontrasta, goriščne razdalje, svetlobe in barvnih tonov), dodali profesionalna orodja za barvne popravke in veliko število programskih filtrov, ki omogočajo učinke, za katere so sicer potrebne dragi dodatki.

Poenostavljeno je tudi rezanje fotografij na vse standardne velikosti. Vsebovani program Photo Explorer 7 poskrbi za prenos slik iz fotoaparata v računalnik in omogoča organizacijo velikega števila slik, video in zvočnih datotek, vsebuje pa tudi možnost za obračanje slik, za samodejno preimenovanje in spreminjanje zapisa, pri čemer ohrani tudi podatke Exif iz fotoaparata. Izboljšana so tudi orodja za oblikovanje vsebin in spletne grafike, saj lahko po novem besedilo oblikujemo neposredno na zaslonu, izbiramo pa med velikim številom animiranih učinkov in prehodov.

S pomočjo zapisa javascript je v spletno stran mogoče na enostaven način vključiti prikazovanje zaporedja slik. Med posebnimi učinki je tudi pretvorba v 3D grafični prikaz, s katerim lahko izdelamo tridimenzionalne animacije. S pomočjo programa PhotoImpact 8 lahko fotografije, video in zvočne posnetke posnamemo na nosilce CD ali DVD, ki jih nato lahko gledamo na predvajalnikih DVD. Ulead PhotoImpact je na voljo za 90 ameriških dolarjev, oziroma 80 dolarjev na njihovi spletni strani.

http://www.ulead.com

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji