Objavljeno: 26.4.2019 11:00

V splet pricurljale informacije o prihajajočih iPhone XI

V spletu se je danes pojavilo nekaj fotografij ("3D renderjev" oziroma maket) prihajajočih telefonov iPhone XI. Največja zanimivost je trojni fotoaparat na zadnji strani, ki navdušuje predvsem zaradi nenavadne velikosti leč.

Samo ohišje naprave izgleda podobno kot doslej, glavna novost pa so trije objektivi, ki niso postavljeni v vertikalno linijo, saj so za to enostavno preveliki. Pričakujemo torej resen korak naprej v fotografskih zmogljivostih, kjer trenutno iPhoni resno zaostajajo za nekatero Androidno konkurenco (Huawei, Samsung). Fotografija je v tem trenutku tudi glavno področje razvoja med pametnimi telefoni. Najbolj znani vir tovrstnih informacij, Steve Hommerstoffer (v spletu znan z vzdevkom OnLeaks), je objavil tudi podatek, da naj bi nova iPhone XI in XI Max (ime sicer še ni potrjeno – lahko, da bo šlo za iPhone 11 in 11 Max, a so rimske številke bolj verjetne) obdržala trenutno velikost zaslona, a še nekoliko zmanjšala rob okoli njega. Naslednja generacija cenejšega modela XR naj bi imela le dvojno kamero.

Zanimiv je video, v katerem sta prikazana modela ohiši, ki sta na osnovi podatkov, pridobljenih s strani izdelovalcev zaščitnih ohišji, natisnjena s 3D tiskalnikom.

w1witX6DzJQ

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji