Objavljeno: 4.10.2007

V štirih korakih do popolne brezskrbnosti

Uspeha svojega poslovanja ne morete prepustiti naključjem. Vaši podatki morajo biti zaščiteni in varni pred izgubo, zaposleni pa potrebujejo stalni dostop do orodij, s katerimi bodo lahko svoje delo opravljali uspešno in učinkovito. HP je s svojimi rešitvami malim in srednje velikim podjetjem omogočil, da se otresejo skrbi glede svojih informacijskih tehnologij in se posvetijo poslovanju. To je mogoče že v štirih preprostih korakih.

Prvi korak je HP ProLiant ML150 G3, zmogljiv strežnik za mala in srednje velika podjetja. S štirijedrnim procesorjem Intel Xeon vam zagotavlja visoko zmogljivost, ki jo potrebujete za izvajanje zahtevnejših nalog, obenem pa preverjene in dokazane inženirske inovacije podjetja HP zagotavljajo visoko zanesljivost. Tako bo vaš strežnik neprekinjeno deloval in vašim zaposlenim zagotavljal dostop do informacij in aplikacij, ki jih potrebujejo pri svojem delu.

Drugi korak je strežnik Microsoft Windows Small Business Server 2003 R2, zmogljiva programska platforma, s katero lahko v podjetju vpeljete skupno rabo datotek, tiskalnikov in internetne povezave. Programska oprema vam nudi tudi sporočilni sistem za e-pošto ter možnost vzpostavitve interne spletne strani, kjer lahko vaši zaposleni skupaj ustvarjajo dokumente, jih objavljajo ter sodelujejo pri njihovem urejanju. Naprednejša različica Premium vključuje še možnost postavitve spletne strani in podatkovni strežnik, ki vam omogoča vpeljavo naprednih strežniških poslovnih aplikacij. Obe različici sta na voljo s strežnikom HP ProLiant ML150 G3.

Tretji korak predstavlja celovita zaščita podatkov z enoto za varnostno kopiranje. Enota za varnostno kopiranje vam omogoča, da se podatki s strežnikov ob vnaprej določenih dnevih prenesejo na trakove. S teh trakov lahko v primeru resne okvare strežnika ponovno vzpostavite vse podatke, od katerih je odvisno vaše podjetje.

Zadnji korak je paket storitev HP Care Pack. Ob nakupu strežnika imate zagotovljeno enoletno garancijo za rezervne dele in zagotovljen odziv v enem dnevu od prijave napake. S storitvami Care Pack lahko izredno preprosto in za ugodno ceno podaljšate garancijo na tri leta ali pa si zagotovite še hitrejšo odzivnost. S paketi Care Pack lahko sami preprosto poiščete odgovor na svoje potrebe.

HP-jevi paketi tehnologij in storitev vam omogočajo, da se otresete skrbi glede informacijske tehnologije in se posvetite svojemu poslovanju.

http://h40033.www4.hp.com/akcije/proliant/index.html?jumpid=ex_r2188_1-mrmid_si_sl_smb_tsg/sb/monitor/4-koraki

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji