Oglasno sporočilo
Objavljeno: 10.7.2020 09:00

Vabljeni na konferenco Dan najboljše prakse 2020

Industrijsko revolucijo 21. stoletja označuje prehod v t.i. Industrijo 4.0. Leto 2020 nam je prineslo preskok v digitalizacijo v obsegu, ki je do tega trenutka brez primere. Kot družba smo ugotovili, da je digitalno esencialno in strateško izjemno pomembno za prihodnost.

Organizatorja konference:

Sekcija uporabnikov sistemov stalnih izboljšav – SuSSI, ki deluje znotraj Zbornice za elektronsko in  elektroindustrijo GZS (ZEE): združuje slovenska proizvodna podjetja, ki si z nenehnimi izboljšavami prizadevajo povečevati poslovno uspešnost, inovativnost, kakovost, zadovoljstvo zaposlenih, varstvo okolja, ugled in družbeno odgovornosti.

Grozd Pametne tovarne – gPT, ki prav tako deluje znotraj ZEE: združuje slovenska podjetja in razvojno raziskovalne institucije v vertikalni verigi vrednosti Strateškega razvojno-inovacijskega partnerstva Tovarne prihodnosti, ki ga koordinira  ZEE.

Namen konference:

Namen konference je s predstavitvami domačih in tujih dobrih praks poudariti zavedanje o nujnosti osmišljenega preskoka v novo digitalno realnost in temeljitega premisleka o razvoju v prihodnosti

Poudarki konference:

Napovedi in prve prakse, da so atributi pametno, agilno, lokalno v proizvodnji in dobavnih verigah ključni za poslovanje v novi - digitalni – resničnosti.

Programska zasnova konference:

Konferenca je namenjena strokovnjakom in odločevalcem iz podjetij, ki so vpeti v aktualne procese digitalne transformacije predvsem na področju proizvodnje, razvoja in iskanju novih prodajnih in dobavnih poti.

Podrobnejše informacije o programu, kotizacijah, popustih in prijavah bodo na voljo preko spletne strani konference.

*POSEBNO OBVESTILO: Če bo zaradi še vedno prisotne nevarnost širjenja nalezljive bolezni SARS-CoV-2 (COVID 19) potrebno dogodek odpovedati, bomo za vas pripravili spletno obliko konference (v obliki spletnega dogodka na dan 1. 10. 2020). O točnem poteku dogodka vas bomo pravočasno obvestili.

Naroči se na redna tedenska ali mesečna obvestila o novih prispevkih na naši spletni strani!

Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki

 
  • Polja označena z * je potrebno obvezno izpolniti
  • Pošlji